Goede doelen 2019

Op 1 juni 2019 was de tiende overtuinenfair in het historische centrum van IJlst. De inmiddels ruim bekende overtuinenfair is uitgegroeid tot een professionele fair met meer dan zestig deelnemers. De welbekende witte kramen stonden opgesteld in de beide zijden van de gracht in de overtuinen. Nieuw dit jaar was het gebruik van het terrein bij de schoorsteen van Nooitgedagt. Bezoekers werden getrakteerd op een grote variatie aan mooie kramen met onder andere lifestyle, brocante, kinderkleding, lekkere hapjes en drankjes ...

Lees meer →
0

Goede doelen 2018

Zaterdag 2 juni jongstleden was het dan zo ver. De negende editie van de, inmiddels wijd en zijd bekende, overtuinenfair te IJlst. Vanaf zes uur ’s morgens was de organisatie druk om de laatste voorbereidingen te treffen en de eerste deelnemers hun plaats te wijzen. Na een iets trage start met wat druilerig weer kwam de drukte goed op gang en werd de fair wederom uitstekend bezocht. Er was volop drukte en gezelligheid. De deelnemers varieerden van steigerhouten tuinmeubels, kleding, ...

Lees meer →
0

€6750…

Wij kijken terug op een bijzonder succesvolle Overtuinenfair, editie 8. Nooit eerder hebben we zoveel deelnemers en bezoekers mogen ontvangen, resp. 52 en 2100! En wat was het een feestelijke, mooie dag.
Gisteravond hebben we aan de goede doelen van de Overtuinenfair van 2017 de cheques mogen overhandigen met daarop de bedragen die we gezamenlijk bij elkaar hebben gebracht. Zowel IJlst Hartveilig, als het Dryltser skûtsje ‘Striidber’en Stichting jeugd en jongerenwerk IJlst ontvangen ieder €2250 om hun doelen waar te ...

Lees meer →
0

Uitgereikt

Vandaag 28 juni hebben we aan de drie goede doelen de cheques kunnen overhandigen met de bedragen die we voor hen opgehaald hebben, middels het organiseren van onze zevende Overtuinenfair. €1500,-! Allemaal blije gezichten; we hopen dat jullie er mooie en goede dingen mee zullen doen en ons op de hoogte houden. Veel succes CMV Concordia, Fierljepferiening Drylts e.o. en IJlst in wintersfeer!

Lees meer →
0

Goed besteed, Nooitgedagt

Afgelopen maandag zijn we uitgenodigd door het bestuur van de Stichting Nooitgedagt. We konden met eigen ogen zien waar zij het geld, dat we vorig jaar aan hun mochten overhandigen, aan besteed hebben. De mooi opgeknapte maquette van ‘IJlst anno 1664’ is goed zichtbaar voor grote en kleinere bezoekers in de prachtige nieuwe vitrine. Er prijkt een mooi naamplaatje op de maquette, waarop te lezen is dat de nieuwe vitrine mede mogelijk gemaakt is door Overtuinfair IJlst; leuk. Fijn om ...

Lees meer →
0

Goede doelen 2016

Op 4 juni 2016 organiseren we de 7de Overtuinenfair! Dit jaar voor drie lokale doelen, namelijk Concordia IJlst, Fierljepferiening Drylts e.o. en IJlst in wintersfeer. We hopen deze actieve organisaties een hart onder de riem te kunnen steken met een mooie opbrengst van de 7de Overtuinenfair. Oant sjen!

Lees meer →
0

Dank jullie wel!

Wat was een prachtige dag. Wat hebben we met elkaar mogen genieten. Dank aan alle deelnemers, bezoekers, vrijwilligers, mensen van de goede doelen, bewoners van de grachten en iedereen die er aan bij heeft gedragen dat het zo’n mooie dag is geworden. Nieuws en foto’s volgen later, het is nu even tijd om uit te rusten en na te genieten… Dank jullie wel!

Lees meer →
0

Wij hebben er zin in!

Goedemorgen, het is droog… De kramen staan overeind. De eerste deelnemer is al aan het opbouwen. Er staan al prachtige kunstwerken in het Doopsgezinde Kerkje. De eerste koffie zal zo wel gaan lopen. Alles wordt in gereedheid gebracht. En we hebben er zo’n zin in!
Wij hopen dat jullie allemaal even langs komen, om even te sneupen, mooie dingetjes uit te zoeken, lekkere dingen te proeven, een gezellige dag met ons te maken. Van 10 tot 17 uur zijn jullie ...

Lees meer →
0

Nog 1 nachtje

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. De zon schijnt erbij… Hopelijk morgen ook. Gisteravond hebben we alle lootjes voor de loterij opgehangen. Vanavond gaan we opbouwen, als het droog is. Morgenochtend vroeg de dakjes op de kramen, de lakens erbij. De eerste deelnemers ontvangen en dan gaat het weer een gezellige, vrolijke, sfeervolle dag worden op de grachten in het mooie IJlst. Vanaf 10 uur hebben we de koffie voor iedereen klaar!

Lees meer →
0

Het kriebelt

Nog maar een paar nachtjes slapen… De deelnemerslijst is compleet. Het sponsorbord hangt mooi vol. De weersverwachtingen houden ons nog een beetje in spanning. Bijna mogen we op gaan bouwen voor de 6de Overtuinenfair hier in het prachtige IJlst.
Het aanbod is weer heel divers; sneupen tussen het brocante, genieten van lekkernijen, jezelf verwennen met mooie, vrolijke of grappige accessoires, flanerend onder de leilindes.
Graag verwelkomen we jullie zaterdag vanaf 10 uur op de grachten in IJlst. Voor de toegang ...

Lees meer →
0
Pagina 1 van 3 123